El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla: “Enguany no vull dia dels enamorats”
  • CA

El 2020 ha estat un any molt complicat per a l’humorista Paz Padilla, ja que va perdre a la seva mare i al seu marit, Antonio. I ara que s’acosta el dia dels enamorats ha parlat sobre ell, aprofitant que acaba de publicar el llibre ‘El humor de vida’, on aborda com va afrontar la seva malaltia i mort, a causa d’un tumor cerebral.

I durant el programa ‘Sálvame’ d’aquest dilluns, la teva presentadora ha confessat que enguany no vol dia dels enamorats i que té una sensació “estranya” respecte al llibre: “Em dóna alegria que ajudi a la gent però em sap greu, m’hagués agradat no haver-lo escrit, tinc una cosa estranya”.“La vida passa molt ràpid i viure la vida és urgent”, ha afirmat Paz Padilla visiblement emocionada.

Missatge de suport a Jordi Sánchez

L’humorista i també presentadora ha aprofitat per enviar un missatge de suport a l’actor Jordi Sánchez, que es troba ingressat a l’UCI per coronavirus. “Em diuen que està evolucionant bé. L’estimem molt, estem molt pendents d’ell, tots els companys”, ha afirmat Paz Padilla, que treballa amb l’actor en la sèrie ‘La que se avecina’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa