El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Males notícies per a Paz Padilla: s’inunda la seva botiga de Cadis
  • CA

Males notícies per a Paz Padilla i la seva filla Anna. La zona de Cadis està patint un temporal molt fort que està deixant tempestes i inundacions importants. La presentadora i la jove empresària tenen allà la botiga de roba que comparteixen, No ni ná, el que els ha generat un maldecap. I és que la revista Semana ha pogut captar imatges del local en exclusiva que demostren que han patit una inundació.

Els treballadors estan intentant treure l’aigua com poden, per exemple amb taules per intentar frenar la filtració de l’aigua. Encara no han pogut estar oberts amb normalitat, però no han dit res a les xarxes socials i tampoc no han emès cap comunicat. Amb cubells, pals de fregar, draps… La revista els ha vist intentant recollir-ho tot i minimitzar els desperfectes que ha causat la pluja en el local i alguns dels productes.

Paz Padilla i la filla, preocupades per problemes a la botiga / Instagram

L’alerta taronja pel temporal ha estat activa aquests últims dies, en els que molts negocis han lamentat els danys que això ha ocasionat especialment en locals, garatges i plantes baixes. La presentadora no ha pogut acudir fins allà per motius laborals, però és probable que ella o la filla acabin passant-se per analitzar la gravetat dels danys i ajudar en la neteja de l’espai.

Confien en què l’aigua no hagi perjudicat molts productes, especialment ara que acabaven d’estrenar una col·lecció de bosses de pell. Patir un accident així en plena campanya de Nadal pot afectar molt les vendes, el que també podria perjudicar els números que havien aconseguit aquest 2021. De moment, caldrà esperar a la inspecció del local per veure què cobreix l’assegurança i quants diners han perdut. Mare i filla aplaudeixen públicament totes les novetats de la marca que han creat, la que esperen que capti més client de cara a l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa