El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla: “Amics meus han votat VOX i no ho entenc. Què està passant?”
  • CA

La irrumpció de VOX a les eleccions andaluses va deixar tothom parat. El partit d’extrema dreta va aconseguir 12 escons, una fita que semblava impossible. Les preguntes es multipliquen des de llavors, què passarà al parlament andalús? Com s’aprofitarà Abascal d’aquest poder? Aquesta qüestió preocupa de valent molts famosos, que no han trigat gaire en compartir els seus dubtes.

 

L’última en fer-ho? L’humorista i presentadora de ‘Sálvame’ Paz Padilla. L’andalusa ha concedit una entrevista a ‘El Español‘ en la qual ha manifestat que no entén com s’ha arribat a aquesta situació: “Ho he viscut igual que els andalusos que estan allà. Em pregunto què està passant. Amics meus han votat VOX i és una cosa que no m’entra al cap. No sé si això ha passat perquè és un vot de càstig, no sé si és que estan cansats… No sé què està passant”.

 

Paz Padilla
 | Telecinco

 

Padilla fa anys que està afincada a Madrid, però les seves arrels andaluses segueixen marcant-la. És per això que ha viscut de prop aquests sorprenents resultats, el que ara ha volgut explicar.

 

Però no només ha parlat de política. També ho ha fet sobre feminisme, quan ha comentat que està molt orgullosa de la seva filla Anna: “Ella és més feminista que jo. Sóc una dona molt independent, he criat la meva filla sola i no necessito tenir un home al costat. Puc viure tranquil·lament sola. Estic aprenent molt d’Anna sobretot en temes de masclisme. Ella em corregeix i em diu “Mama, això són micromasclismes”. Em fa pensar i reflexionar. Hi ha un munt de coses que tenim interioritzades i veiem normal, però que si ho analitzes des de fora, és masclisme”.

 

Paz Padilla
| Telecinco

 

Com acabarà el camí parlamentari de VOX? Es pronunciaran més famosos al respecte?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa