Crítiques a Paula Echevarría per promocionar un xampú en un viatge a Kènia

Paula Echevarría està acostumada a què li diguin de tot, una de les conseqüències negatives de tenir tanta fama. L’actriu es troba a Kènia, país que ha visitat amb Jesús Calleja per la gravació d’un programa de ‘Planeta Calleja’ que de ben segur deixa aventures i alguna confessió d’Echevarría. En aquests primers dies ha compartit fotografies del paisatge, acompanyada de ciutadans de pobles petits i també amb nenes que estan en un centre que les protegeix de les famílies que els hi volen mutilar els genitals. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy hemos visitado este centro y escuela que rescata a niñas que se escapan de sus casas para evitar que les mutilen los genitales.. una práctica NO LEGAL en Kenia, pero que desgraciadamente se sigue llevando a cabo por absurdas creencias culturales o religiosas. La mujer artífice de este refugio y Ángel de la guardia de todas ellas, Agnes Pareyio, con 14 años fue mutilada por su madre y su abuela y desde entonces lucha contra viento y marea para que esta práctica se extinga.. y consiguió crear esta escuela con la ayuda de la ong española @mundo_cooperante. Aún así necesita mucha ayuda constante para seguir dando cobijo, comida, ropa, educación, etc.. a las casi 200 niñas que tiene refugiadas.. Quien quiera ayudar, en la web de @mundo_cooperante podéis comprar pulseras que ellas mismas hacen con sus manos o colaborar de diferentes maneras. ?

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Els seus seguidors han aplaudit que aprofiti el viatge per ensenyar-los com de diferent que és el país. Ara bé, alguns l’han deixat verda per aparèixer a les fotografies perfectament vestida i exageradament maquillada: “No vas massa maquillada en la teva aventura per Àfrica? Com pots estar allà i maquillar-te tant?”. Ella, visiblement enfadada, no es tallava i responia les crítiques directament: “I com pot ser que ensenyant-te el que t’estic ensenyant només et fixis si vaig maquillada o no?”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy nos hemos ido juntos a buscar leones y eso une mucho! #Maasai #Kenia ???

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Una situació desagradable que no ha espatllat el seu viatge especial… fins ara, que torna a rebre crítiques per un altre aspecte. I és que ha aprofitat l’estada allà per fer promoció de Pantene, la marca de xampús: “Abans de començar aquesta gran aventura vaig demanar als meus amics de Pantene que em donessin consells sobre com cuidar-me els meus cabells durant el viatge a Kènia. Sabia que estaria a llocs amb molta pols, calor… i em van dir que em portés el xampú prèmium nou”. 

Una publicitat que ha enfadat a molts dels seus seguidors, que consideren inoportú que faci una publicació així estant a Àfrica: “No em sembla molt apropiat. Quina pena que el teu Instagram sembli un televenda. Els diners us perd per complet, quina pena”, li han escrit.

Una nova polèmica que torna a esquitxar el viatge de Paula Echevarría. 

Nou comentari