El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Rahola, Dani Rovira, Alejandro Sanz… Els famosos ploren Pau Donés
  • CA

Pau Donés ha mort aquest matí, víctima del càncer després de cinc anys de lluita. Amb només 53 anys, el vocalista de Jarabe de Palo deixa la família, els amics i tots els fans amb el cor trencat. La xarxa s’ha omplert de missatges macos i tendres, una tristor present en cadascuna de les milers de reaccions. 

Són molts els famosos que s’han volgut acomiadar d’ell públicament, amb posts commovedors. Entre ells, destaca el de Dani Rovira, també malalt de càncer: “Vas néixer en la cara bona del món. Gràcies per tot el que ens vas donar. Quin matí tan horrorosament trist. Seràs un motiu més per aquells que segueixen lluitant. Descansa en pau, Pau”. 

Una altra de les més emotives l’ha escrit Alejandro Sanz, un comiat dolgut: “Qui mira la vida amb tanta passió acaba il·luminant tot allò que l’envolta. Així era Pau, músic i amic, sinònim d’una vida com ha de ser viscuda, un exemple d’assaborir cada minut regalat. Són llàgrimes d’una brevetat que em costa encaixar i que segurament tu series capaç de fer amb l’etiqueta de grandesa que sempre has dut posada. Fins sempre, amic”. 

Desenes de cantants han volgut dedicar unes paraules a Pau Donés per acomiadar-lo com cal. Entre ells, David Bisbal: “La música es queda en silenci. Als seus familiars i amics, molta força en aquests moments tan durs. Descansa en pau, Pau. Gràcies per acompanyar-me en els meus inicis a la música”. També Rosana: “Sé que morir no és res més que estar un temps fora. Sé que viure és entendre que el cel t’espera. Em nego a acomiadar-me de tu. Estiguis on estiguis, estàs i simplement t’abraço, estimat Pau”. I Rozalén: “Etern Pau Donés, que la terra et sigui lleu. Aquí et cantarem sempre. Gràcies per la teva música, per la teva vida i el teu exemple”. MacacoAntonio OrozcoLaura PausiniMalú i Soraya també l’han plorat a Instagram.

Però també molts actors i actrius li han rendit homenatge. Paula Echevarría, Mar Saura, Mario Casas… I també presentadores catalanes com Pilar Rahola o Sandra Barneda: “La teva llum, les teves cançons, la teva humanitat”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La teva llum Les teves cançons La teva humanitat

Una publicación compartida de Pilar Rahola. (@pilar_rahola) el

Una mort que uneix tothom en un gran dolor.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa