L’última conversa de Pablo Motos amb Pau Donés: “Ja no tinc energia”

La mort de Pau Donés ha deixat tothom amb el cor encongit. Després d’una llarga lluita contra el càncer, finalment moria aquest dimarts als 53 anys. Familiars, amics i molts famosos s’han acomiadat d’ells amb missatges tendres i emotius a Instagram. Pablo Motos també li ha volgut dedicar unes paraules a ‘El Hormiguero’, on ha confessat com va ser la seva última trucada.

Ambdós mantenien una bona relació personal, el que va motivar que Donés se sincerés amb ell durant aquests últims mesos. El va trucar el mes de gener, quan li va dir que havia patit una recaiguda en el càncer: “Això meu s’ha posat lleig… Ja saps que et vaig dir que em volia retirar per dedicar-li més temps a la meva filla, però ho hauré d’avançar tot perquè vull fer un disc abans de marxar. M’agradaria fer una entrevista en un lloc en el qual se m’escoltés bé. Sense drames ni res”.

Van quedar així i en publicar el nou videoclip fa un parell de setmanes, Pablo Motos el va trucar: “Et truco perquè com m’havies dit que volies fer una entrevista, no sé si et segueix venint de gust o vols deixar-ho”. El problema? Que Donés va confessar que es trobava cada cop pitjor: “És que estic ja a la fase final. Volia fer una entrevista amb tu per donar-li esperança a la gent i dir-los que no passa res, que el final s’ha de prendre amb tranquil·litat. Però ja no tinc energia. T’ho agraeixo molt, però l’única cosa que em ve de gust és seure a casa i mirar per la finestra perquè tinc unes vistes de p… mare. La vida és un regal, Pablo”. 

Pau Donés a 'El Hormiguero'  Antena 3

Pau Donés a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Una conversa que torna a demostrar l’optimisme d’un cantant que ha deixat una petjada que no es pot esborrar. 

 

Nou comentari