Pablo Motos sap perfectament que tot el que fa és analitzat amb lupa. El mediàtic presentador està al capdavant d’una de les apostes d’Antena 3 més fructíferes, i és que ‘El Hormiguero‘ segueix fent uns números molt bons una dècada després. Tanta expectació té resultats negatius, per això, ja que no només rep aplaudiments. De fet, les crítiques que l’acusen de masclista el persegueixen dia sí dia també.

 

Ara bé, si avui es parla d’ell, és perquè ha publicat una foto a Instagram que no ha deixat ningú indiferent. Des que contractés un assessor d’imatge l’estiu passat, que el valencià intenta divertir i agradar els seguidors. Com ho ha intentat fer ara? Compartint uns quants exercicis de ioga que ha començat a realitzar.

 

Fins ara havia publicat un parell d’imatges en les quals se’l veia en bona forma i aprofitava per animar els fans a sumar-s’hi, una bona manera de mostrar-se proper.

 

 

Això sí, l’última que ha publicat ha cridat encara més l’atenció. Per què? En aparèixer en una postura impossible. El contorsionisme que fa no té pèrdua… Cames creuades, a peu coix i braços creuats fent una pinça: el gest que fa en Motos només llevar-se.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con esta postura estiras todas las articulaciones del cuerpo. #yoga #bikramyoga #hotyoga #buenosdias #domingo

Una publicación compartida de Pablo Motos (@pablomotos) el

 

Els seguidors s’han quedat bocabadats i han omplert la publicació de missatges de sorpresa. En general, això sí, no ha agradat gaire veure’l així doblegat i mig despullat. Motos, tot i això, de ben segur que segueix publicant fotografies fent exercici. Aconseguirà un cos 10? O només busca relaxació?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa