Pablo Motos, amb problemes econòmics: “Em van estafar 300.000 €”

Pablo Motos no té vergonya a sincerar-se a ‘El Hormiguero’ davant dels seus teleespectadors. Són moltes les confessions que ha fet en públic, una transparència que acaba d’evidenciar de nou. En aquest cas ha parlat sobre la seva situació econòmica, que no sempre ha estat bona.

De fet, ha afirmat que va arruïnar-se en dues ocasions: “Va ser una greu ruïna. Ara no es podria calcular. La primera vegada vaig signar en nom d’una altra persona per un valor de 300.000 €. Ja ho tenia signat, era un poder per a un senyor en el qual tenia molta confiança. L’endemà, no tenia res. L’emissora de ràdio em va condonar el deute, però vaig estar sense cobrar un any i vivint dels meus pares”

Una estafa que va estar a punt de deixar-lo sense res, tal com va tornar a passar-li uns anys després: durant la bombolla immobiliària del 2008. “Em va esclatar la bombolla a tota la cara. Un grup d’amics presumien cada dia de guanyar molts diners, vaig ficar-me allà i ho vaig perdre tot”. 

Pablo Motos a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Unes històries que sorprenien molt els seus col·laboradors, però que acabava amb un missatge d’optimisme assegurant que al final pots aconseguir recuperar-te. 

Nou comentari