El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum les fotos més vergonyoses de Pablo Motos
  • CA

Pablo Motos ha protagonitzat un moment molt còmic en l’últim programa d’El Hormiguero. La cadena ha estrenat una nova temporada de l’espai, un dels caramel·lets més estimats per l’audiència. En aquesta ocasió, els teleespectadors han rigut de valent per la filtració d‘unes fotos del presentador de jove que han fet molta gràcia. En elles se’l veu sense barba, disfressat, fent ganyotes i amb un vestuari estrafolari; unes imatges vergonyoses de Motos que han fet riure molt als seus companys.

S’ha atrevit a obrir el seu àlbum de fotos més ridícul, el que s’ha pres a broma mentre mostrava la seva cara més divertida. Un atac de riure que convertia aquell moment en el més divertit de l’emissió i que torna a demostrar que el presentador sap riure’s de si mateix i que no té cap mena de vergonya.

Pablo Motos mostra algunes de les seves fotos més ridícules / Antena 3

Un canvi al llarg dels anys que l’ha afavorit, realment. Pablo Motos estrena temporada amb un somriure, sense vergonya i amb la promesa de seguir entretenint els teleespectadors, que ja demanen fotos així de la resta de col·laboradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa