El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos denuncia públicament que està sent víctima d’una estafa

Pablo Motos ha aprofitat l’aparador d’El Hormiguero per fer públic un desagradable episodi que està vivint. Fa uns dies que es troba immers en una batalla contra Facebook que ara ha volgut visibilitzar per fer pressió, ja que sembla que la situació és crítica.

Què ha passat? El presentador ha denunciat que la xarxa social està permetent que es faci publicitat d’una estafa que fa servir una fotografia seva sense consentiment. Hauria fet l’impossible per intentar que la retirin, però fins ara no ha tingut èxit.

“Mai no faig això en el programa, però ho faré. M’està passant una cosa molt desagradable. Facebook està permetent una publicitat tot i saber que és una estafa, els hi és igual. Com que no em fan cas -fa dues setmanes que els hi diem que, si us plau, la treguin- ho diré públicament”, lamentava.

Pablo Motos a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ /   Antena 3

Estarien publicant una publicitat amb la seva imatge amb una presumpta manera de fer diners que, en veritat, és un frau. Motos, desesperat davant d’aquesta situació, ha esclatat a televisió: “No tinc cap manera de defensar-me. A l’empresa no la localitzem ni nosaltres ni els meus advocats”.

Haurien posat el cas en mans de la Guàrdia Civil, ja que sembla que els estafadors s’estarien camuflant en dominis de diferents parts del món: “El més greu és que quan parlem amb Facebook ens diuen que la seva empresa és tan gran que no poden controlar tota la publicitat que mostren. La publicitat segur que no poden controlar-la, però segur que sí que saben on anar a cobrar-la“.

“L’estafador s’està gastant milers d’euros que està cobrant Facebook, tot sabent que és una estafa i que vosaltres sou els seus clients. Així que, aneu amb compte. No us fieu de Facebook perquè ho permet”, va concloure visiblement indignat.

Reaccionarà Facebook davant d’això? O seguiran sense fer res al respecte?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa