Pablo Motos: “Estem convertint Espanya en un infern ple d’odi”

Pablo Motos ha pronunciat un discurs molt contundent en el qual ha denunciat com s’està tractant que Pablo Alborán hagi confessat que és homosexual: “En quina classe de persones ens està convertint la xarxa? Genera molt d’odi, així com determinades notícies. Fan notícies que es fan ressò d’altres notícies que tenen a veure amb l’anunci del cantant. Alguns mitjans de comunicació estan comportant-se d’una manera impresentable”.

“Pablo Alborán va decidir compartir una cosa que és la seva vida íntima i vol tenir un nivell de veritat millor amb la seva gent, com els fans, que són moltíssims. Fins aquí, és la seva vida íntima i privada. No tenim cap dret a opinar o a dir res. És que és un tema exclusivament seu. Hi ha persones que s’aprofiten d’aquestes informacions per atacar-lo i menysprear la seva música”, engega visiblement molest.

Pablo Motos a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

I afegeix una reflexió: “Què està passant? Estem convertint Espanya en un infern. Recordo quan Ricky Martin va decidir dir a tothom que era gai, que el que va rebre per part de tothom va ser amor. Tothom ho va celebrar i li va semblar bé. En canvi Pablo Alborán està rebent odi i ressentiment, quan Pablo és un artista extraordinari i una persona excel·lent”.

Pablo Alborán als premis Goya   Europa Press

Pablo Alborán als premis Goya / Europa Press

Segons el presentador, l’enveja està darrere d’aquesta ràbia: “Si el que els hi molesta és que tingui èxit i diners, feu alguna cosa per vosaltres mateixos i veureu com se us passarà”. 

Nou comentari