El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos se sincera sobre el seu contagi: “He passat molta por i he plorat molt”
  • CA

Aquest dijous Pablo Motos ha tornat a El Hormiguero després de passar la quarantena a casa. No s’esperava contagiar-se de coronavirus, però el presentador anunciava el passat dia 1 que hauria de perdre’s els següents programes per primer cop des del seu inici. En el seu retorn, ha confessat que ha passat “molta por” i ha agraït a Nuria Roca la feinada que ha fet aquests dies al capdavant de l’espai: “Has estat graciosa, intel·ligent, humil… Has estat espectacular, has il·luminat el plató i has fet que cada nit hagi estat espectacular”.

Motos ha volgut explicar a l’audiència com s’ha sentit durant aquests dies: “Acabo de passar una malaltia per la qual moren centenars de persones cada dia. He passat por per mi i, sobretot, per la meva dona… Per si l’havia contagiat. Només diré que beneït PCR, encara que hi hagi gent que digui que no te’ls has de fer si no tens símptomes. Jo m’he trobat bastant bé i no he hagut de ser ingressat. Ara bé, no he estat asimptomàtic del tot. He tingut símptomes mentals, tenia moltes ganes de plorar sense saber per què. Molt estrany. A més a més, he estat de molt mal humor. Aquests dies he tingut molt mala hòstia”.

“Quan em van dir que m’havia de quedar a casa va ser com si et clavessin un matxet en el pit. Tampoc no vaig sentir res i quan no sents res és perquè estàs en xoc. Aquest és un d’aquells moments en els quals veus amb claredat que no ets res i que la vida canvia en un segon”, ha reflexionat en directe.

Una tornada a la feina molt emotiva en la qual també ha volgut felicitar a l’equip del programa per haver aconseguit que tot seguís en marxa: “A televisió treballa molta gent i aquí la gent ho fa de sol a sol. El treball en equip és capaç de portar-te on no pots arribar tu sol. Un bon equip és una barreja de gent estranya que en ajuntar-se amb més gent estranya pot volar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa