Pals a Pablo Motos per alarmar sobre el coronavirus: “Hi ha gent que mor”

El coronavirus està ocupant hores i hores de televisió des que es detectés el primer cas a Espanya. A poc a poc va ampliant-se la xifra d’infectats, el que provoca que se’n parli encara més. L’últim a fer-ho ha estat, sorprenentment, Pablo Motos. El presentador ha pronunciat un al·legat a ‘El Hormiguero’ que els teleespectadors han criticat de valent, ja que el consideren “massa alarmista“.

Començava parlant-ne amb el convidat, De la Morena, mentre feien broma: “S’ha de revisar el concepte que tenim de nosaltres mateixos i el que tenim dels xinesos que són descuidats. A veure si serà al revés…”. Mentre que el locutor deixava caure que en un principi havia sospitat de Trump: “Clar, és tan dolent que li cap tot”, seguia el joc Motos.

Ara bé, poc va trigar el presentador en posar-se seriós: “Hi ha molta informació errònia, ara més que mai. És una malaltia nova, amb la qual cosa hi ha un munt de coses que encara no se saben. És inquietant… Li pot anar bé la calor i pot ser que aquesta primavera acabi morint, però també es podria complicar i no és cap broma, no és una grip”.

Pablo Motos i José Ramón de la Morena   Antena 3

Pablo Motos i José Ramón de la Morena / Antena 3

Un alarmisme que indignava molt l’audiència, que recordava que Motos no és metge: “El 80% es recupera sense cap tractament especial, però una de cada sis persones desenvolupen la malaltia de fora greu. Higiene, renta-se les mans freqüentment, no tocar-se la cara i si estàs amb una persona infectada, guardar un metre de distància”, prosseguia ell aliè a les crítiques.

“Ens hem de posar en el pitjor escenari. Encara que sigui desagradable dir-ho, això pot convertir-se en una pandèmia. S’han dit moltes mentides. No transmeten la malaltia els mosquits, ni les mascotes. Tampoc no és bo prendre cocaïna per treure’s el coronavirus… S’han dit moltes ximpleries. A la pàgina de l’OMS està tot, deixeu els vídeos de Youtube i les històries estranyes. No és una broma, és pitjor que una grip. Hi ha gent que mor“. Una intervenció que li ha generat un munt de comentaris negatius.

Nou comentari