El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE renya els professors d’OT per dir paraulotes i vocabulari groller
  • CA

TVE dona explicacions als teleespectadors cada diumenge en un programa molt aclamat. Recullen algunes queixes i responen sense filtre, el que agrada molt als seguidors de la cadena. En aquesta última ocasió s’han enfrontat a dos comentaris molt durs contra ells, que ataquen frontalment ‘Masterchef‘ i ‘Operación Triunfo‘.

La directora d’entreteniment ha reconegut que han rebut moltes queixes per la manera en la qual el jurat del concurs culinari ha tractat els concursants. Els acusen d’haver fomentat l’assetjament, el que la responsable nega taxativament: “En cap cas i en cap moment s’ha volgut humiliar cap concursant. És un joc entre jurat i concursants. Ningú no acovardirà una persona de 26 anys i amb la cultura que té Andy, ningú no l’ha assetjat”. 

Andy a ‘Masterchef’ / TVE

Sobre ‘OT’ han estat molts els que consideren que haurien de cridar l’atenció als professors de l’acadèmia perquè fan servir un vocabulari massa groller, el que no s’hauria de permetre a una cadena pública. La directora ha reconegut que tenen raó i que prendran nota de cara a les futures edicions: “Hi ha un músic que ens escriu i es queixa que fan servir paraulotes i vocabulari groller. Li dono la raó i demano perdó. No estem satisfets amb el llenguatge que fan servir els professors. De fet, en més d’una ocasió hem insistit perquè moderin el llenguatge. Sabem que estan moltes hores a dins de l’acadèmia i que fan servir un llenguatge col·loquial, però no volem que diguin tantes paraulotes”.

Noemí comunica la suspensió d’OT /  TVE

També molts s’haurien queixat de la manera com van tornar els concursants a dins de l’acadèmia després de l’Estat d’Alarma. Aquí TVE ha volgut defensar-se: “Eren com una família perquè convivien permanentment aïllats de la resta del personal. Quan anaven a una gala no  es tocaven amb els jutges, ni amb els professors o el presentador. Només entre ells”. Unes queixes que no són les úniques que han rebut, però que de moment almenys sí que han rebut resposta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa