El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Estupefacció i enuig davant la visita de Sor Lucía Caram a ‘OT’
  • CA

Aquesta edició d’Operación Triunfo no passarà a la història per ser la més seguida, més aviat tot el contrari. Segueixen fent molt poca audiència i cada vegada reben més crítiques. Els concursants no convencen i el nivell no és gaire alt, segons la majoria dels teleespectadors. Les polèmiques se sobreposen, el que ha tornat a passar aquest dilluns després de la sorprenent visita de Sor Lucía Caram a l’acadèmia.

Molts es preguntaven públicament què feia una monja dins d’OT. La mediàtica religiosa ha acudit a l’acadèmia per oferir una xerrada als concursants, el que provocava una allau de comentaris a la xarxa.

Estupefacció i també comentaris negatius, en considerar que no és un programa adient per convidar una monja a donar una xerrada. Però què és el que els hi ha dit? Cal recordar, a més a més, que Lucía Caram sempre ha destacat per la seva mentalitat oberta i els retrets que fa ella mateixa cap a l’església.

Els concursants d'OT, amb Sor Lucía Caram TVE

Els concursants d’OT, amb Sor Lucía Caram / TVE

És el primer cop que acudia una religiosa al programa, una xerrada que la Sor aprofitava per explicar-los algunes anècdotes sobre la seva feina amb la gent pobra. Ha demanat que els hi expliquessin històries personals i els ha dedicat comentaris ben macos: “A la nostra societat l’aixecarà gent com vosaltres, no aquells que s’han passat la vida prometent coses. He vingut a donar-vos les gràcies per tot el que esteu fent. Necessitem a gent que estimi la vida i que tingui ganes de compartir-ho. Sou referents per gent sense esperança, també. Quan canteu no us oblideu mai d’aquells que no han tingut oportunitats”.

Una conversa motivacional que s’entén si tenim en compte que la mare del professor d’educació física de l’acadèmia és doctora en el convent de la monja Sor Lucía. Això no ha acabat de convèncer alguns teleespectadors, que han manifestat que estan en contra de la presència d’un membre de l’església en el programa: “Em sobra. Estic en xoc. No em sembla bona idea barrejar el programa amb religió… Com se li dona veu?”. 

Sor Lucía Caram parla amb els concursants dOT TVE

 TVE

Una polèmica que torna a esquitxar el programa de TVE, que no se salva dels comentaris negatius cap setmana. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa