Crits de ‘tongo’ en la gala més polèmica d’aquesta edició d’OT

Operación Triunfo‘ ha començat la fase final. Aquest dimecres han escollit els tres primers finalistes, una decisió plena de polèmica que ha generat moltes crítiques a TVE. Per què? El principal problema que han trobat els teleespectadors és que han canviat el mètode d’escollir els finalistes, una nova tècnica que fa molt més fàcil fer trampes.

Nia, Hugo i Eva són els escollits, gràcies a una mecànica molt diferent. Fins ara sempre s’havia deixat que el jurat puntués a cada concursant de manera individual i els finalistes eren els tres més votats. En aquesta ocasió, els membres del jurat feien valoracions sense puntuació i finalment donaven el nom de Nia i Hugo sense més explicació. El professorat posteriorment escollia l’Eva.

Els primers finalistes d'OT 2020  TVE

Els primers finalistes d’OT 2020 / TVE

Això fa pensar a l’audiència que tenien decidit que havien de passar ells dos i que necessitaven canviar el mètode per aconseguir-ho, ja que són pitjors que els altres i no hagués estat creïble que tinguessin més puntuació: “Com es nota que aquests són els preferits del programa. No han fet puntuacions perquè no interessava. Quin tongo“, deia un teleespectador.

Però hi havia centenars més de comentaris que opinaven el mateix: “No em puc creure la broma de mal gust en la que s’ha convertit aquest programa, quina vergonya”, “Ha estat una de les ganes més avorrides de la història del programa”, “L’edició està en pilot automàtic i fa molta pena“, “Ens trobem davant la pitjor edició del programa”, “Han fet la final a dit” o “Pensava que estava veient un concurs de talent, però veig que en veritat era un reality“. 

Els concursants d'OT 2020   TVE

TVE

Només queden dues gales per endavant, en les quals s’acabarà de completar el llistat de finalistes i el flamant guanyador. 

Nou comentari