El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més exconcursants desencantats amb ‘OT’: “Mentides i guió”
  • CA

Més problemes per als directius d’Operación Triunfo. Des de fa uns mesos, que alguns exconcursants del programa han començat a treure a la llum alguns dels seus secrets més tèrbols. Des de les crítiques i acusacions de manipulació de l’exmembre del jurat, Coco Comín, a alguns triunfitos que han deixat clar que no tot és de color de rosa a dins de l’Acadèmia. L’últim en sumar-se a aquesta dèria ha estat Rafa Bueso, que va participar a l’edició del 2009. En el seu cas, explica que l’experiència allà no va ser gaire bona. Ho ha fet en una entrevista a Fórmula TV que aprofita per presentar la seva nova faceta de coach: “Jo vaig presentar-me al càsting d’OT per fugir, ja que no m’agradava res del que feia. Jo somiava amb estudiar interpretació i, de fet, mai no havia cantant abans. Estic agraït de l’edició que em va tocar perquè no podria haver coincidit amb millors persones. A més a més que Risto va ser bastant benevolent amb mi i no em va dir barbaritats com a altres companys. Ara bé, reconec que vaig passar per allà sense pena ni glòria i que la meva no va ser una super edició… Tot va trigar poc en tornar a la normalitat”.

Fins aquí tot bé, però també ha deixar caure perles no gaire agradables amb el programa: “El pitjor d’Operación Triunfo va ser la decepció en veure què hi ha darrere, ja que hi ha mentides molt importants. Tenen molt de guió i no és tot com sembla… La indústria de la música, certament no és el que m’esperava”.

Rafa Bueso, concursant d’Operación Triunfo / RTVE i Fórmula TV

Aquest és un nou testimoni contra la veritat del programa, que suma una nova crítica des de dins. Ja són uns quants els concursants que han dit clarament que no tot és tan veritable com pretenen fer veure. Ho venen com un talent show, però sembla que darrere hi ha moltes més coses… i sembla que també falses i tèrboles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa