El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa a ‘OT 2020’: torna Nina 15 anys després
  • CA

S’apropa una nova edició del caramelet de TVE: ‘Operación Triunfo’ escalfa motors. Han bolcat totes les seves esperances en l’edició del 2020, que arriba un any i mig després d’una emissió que no va triomfar gaire. El problema, segons la cadena, va ser que van emetre dues edicions amb molt poc temps de diferència, el que l’audiència no va encaixar perquè encara tenien massa present els cantants anteriors.

Ara han deixat descansar i ja hi ha ganes de conèixer els nous participants. El talent show tornarà a TVE a principis d’any, per la qual cosa ja comencen a avançar detalls. Els 18 concursants finalistes ja estan escollits, després d’un càsting que els ha portat per tota Espanya. El següent pas? Contractar professionals del món de la cançó per formar el jurat que valorarà les actuacions.

Avui han confirmat els noms dels quatre professionals que formaran el jurat. La gran sorpresa? Nina, la primera directora de l’acadèmia i la responsable de la preparació vocal dels concursants entre el 2001 i el 2005. La mítica Nina d’OT torna al seu programa estrella 15 anys després: “2001, 2020. Regals que et fa la vida“, ha escrit.

La notícia ha entusiasmat als seguidors del format, que feia molt de temps que demanaven que Nina tornés. No ho farà sola, per això. Quins són els altres membres confirmats? Un altre mític, Javier Llano, el director de Cadena 100. I dues novetats: Natalia Jiménez de ‘La quinta estación’ i Javier Portugués ‘Portu‘, ex membre de ‘Modestia Aparte’ i actual doblador. 

D’aquesta manera acomiaden els tres anteriors membres del jurat, Ana Torroja, Manuel Martos i Joe Pérez-Orive. El presentador, Roberto Leal, sí que repetirà. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa