El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
On és Olga Moreno? Asseguren que ha tingut ofertes de feina a televisió però les ha rebutjat
  • CA

Des que va guanyar ‘Supervivientes 2021’, Olga Moreno ha desaparegut de la televisió. Només es va asseure al programa ‘Ahora, Olga’, per respondre a les declaracions que va fer sobre ella Rocío Carrasco en la sèrie-documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. Però després d’aquest programa especial, no se l’ha tornat a veure a televisió. Des de llavors, els espectadors i les xarxes socials s’han preguntat on és Olga Moreno? Com es troba la guanyadora de ‘Supervivientes’? Continua al costat del seu marit, Antonio David Flores?

I, finalment, ha estat la seva amiga Marta López qui ha donat els detalls de com es troba Olga, i què ha estat fent aquests mesos. Ho ha explicat al programa ‘Ya es mediodía’: “És la primera vegada que la veig després de l’estiu. Em va fer molta il·lusió, i la vaig veure una mica grassoneta. Li vaig dir que vigilés perquè crec que s’està passant de pes. Però em recorda tot el que hem viscut i em va fer moltíssima il·lusió veure-la”, ha dit. amb un somriure a la boca.

Marta López | Telecinco
Marta López | Telecinco

“La veig més tranquil·la, i sabent ja tot el que ha passat. Vam estar parlant de tot el que hem viscut a ‘Supervivientes’, del que passava a fora, que ella no sabia res i que va ser el millor que li podia passar… I té molts plans“, ha afegit Marta. Seguidament, un dels periodistes del programa li ha preguntat si ja havia vist la docusèrie de Rocío Carrasco, i la tertuliana ha respost: “Ella ja ho va dir, que no l’havia vist, i que volia veure’l, perquè li fa mal i no entén moltes coses”.

Preguntada per si Olga Moreno tornarà a la televisió, Marta ha estat contundent: “Ella no vol fer televisió, no se sent còmoda, no és el seu món, però sé que ha tingut ofertes i les ha rebutjat“. “Està totalment bolcada en la seva família i la seva botiga”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa