El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno es trenca per la polèmica: “La meva filla petita ha hagut d’anar al psicòleg”
  • CA

Era el moment d’Olga Moreno. La guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ ha pogut veure a ‘Ahora, Olga’ tot el que es va perdre de la docusèrie de Rocío Carrasco, qui la va assenyalar directament com a còmplice del patiment que porta vivint vint anys. La dona d’Antonio David Flores ha respost a tot, però també s’ha ensorrat parlant del dolor que actualment pateixen ella i la seva família arran de la polèmica.

“He vist a la meva família feta pols, des del meu marit, Rocío, David i la meva filla de 8 anys, Lola, però estic forta. Sóc una persona molt forta. Estaré sempre al seu costat. M’han fet molt de menys però aquí estic”, va exposar en la seva entrada al plató amb Carlos Sobera i els col·laboradors del programa. Tot i així, deia tenir l’esperança que Rocío “obri els ulls i vegi que els seus fills són aquí”.

Per a la família Flores-Moreno sens dubte la sèrie documental de Rocío Carrasco ha suposat un abans i un després. Olga Moreno es trencava per complet relatant un fet que fins ara desconeixíem: “La meva filla petita, de vuit anys, ha hagut d’anar al psicòleg. Hi ha havia papers en el barri i a l’escola que deien que Antonio David és un maltractador. No podeu arribar a imaginar el que han patit aquests nens que no són meus. Que qui ha de ser-hi és la seva mare. Que ho he dit per activa i per passiva”, va apuntar sobre Rocío i David Flores.

Precisament dels fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores portava parlant Olga durant tot el concurs a ‘Supervivientes’, però ho ha justificat dient que també formen part de la seva vida. De fet, Olga ha relatat i enumerat les ocasions en les quals ha estat per a ells, com la vegada que va estar al costat de David Flores en el moment del seu ingrés hospitalari i que tanta controvèrsia continua generant, ja que la versió d’Olga sobre el que va passar difereix molt de la donada per Rocío Carrasco.

Així mateix, Olga Moreno ha defensat que ningú li ha “robat” els fills a Rocío Carrasco i que, si fos ella, tampoc hagués permès que ho fessin amb la seva filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa