El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno dóna la seva versió sobre l’ingrés a l’hospital de David Flores
  • CA

Olga Moreno, com a flamant guanyadora de ‘Supervivientes 2021’, s’ha enfrontat en l’especial ‘Ahora, Olga’ a totes les crítiques i acusacions que s’han produït contra ella i el seu marit, Antonio David Flores, després de l’emissió del documental sobre la vida de Rocío Carrasco. I ha hagut d’aclarir molts aspectes. Un d’ells ha estat el polèmic ingrés a l’hospital de David Flores, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, ja que la versió d’Olga i de Rocío es del tot diferent.

Totes dues dones difereixen absolutament en la versió de com va ser l’episodi on David Flores va haver de ser ingressat per una pneumònia durant un Nadal. Tot i que coincideixen en detalls, les seves intrahistòries són molt diferents. Va ser la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ qui va treure a la llum aquesta història en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’. I Olga Moreno avui dia continua mantenint la seva versió: que Rocío Carrasco va ser avisada i que va trigar cinc dies en anar a l’hospital.

A més, Olga va negar rotundament que ella i Antonio David Flores li diguessin a David que la seva mare no aniria a veure’l a l’hospital. “Això és mentida. David ingressa perquè tenia un refredat gran, li fan unes plaques, torna a casa i torna a ingressar i ens diuen que té una pneumònia o pulmonia, no sé. Rocío Flores truca a la seva mare i després de no sé si quatre o cinc dies jo estava recolzada per a aguantar les vies i sobre la una de la matinada van arribar”, va relatar.

“La meva reacció va ser ‘Mira, David! Mira qui ha vingut, la teva mare, quina alegria! Als 5-10 minuts va arribar el pare, es va ficar al lavabo i als dos segons va sortir i el pare va reaccionar exactament igual que jo”, va assegurar després. Però la versió de Rocío Carrasco és ben diferent. Segons la filla de Rocío Jurado, ella va arribar dies després a l’hospital perquè ningú l’hauria avisat de l’ingrés. En arribar, hauria vist al seu fill dir: “Veus, Olga? Et vaig dir que la meva mare vindria”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa