El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fan el boicot a la botiga de roba d’Olga Moreno: ressenyes falses i plenes de barbaritats
  • CA

Olga Moreno ha tornat a la rutina després del triomf de Supervivientes. La dona d’Antonio David Flores va embutxacar-se un bon grapat de diners, però no suficients com per deixar de treballar en la seva botiga de roba de Màlaga. Té totes les seves esperances en Olga Moreno Olé & Amén, la que espera que vengui més ara que la seva imatge pública ha millorat gràcies al pas pel reality. En fa publicitat a Instagram, el que els detractors han aprofitat per intentar fer boicot al seu negoci. Parlem dels seguidors més fidels de Rocío Carrasco, l’ex del seu marit. El documental de Telecinco ha polaritzat tant les opinions sobre elles que les han convertit en enemigues mediàtiques. Aquells que estan a favor de Rocío han omplert Google de ressenyes negatives amb la botiga d’Olga només per fer-li mal.

Per tal de baixar la puntuació de Google han començat a escriure tota mena de barbaritats: “La roba no és res de l’altre món i, a més a més, portava polls. Només posar-me-la em va fer un efecte raríssim… Vaig començar a normalitzar i a donar suport a la violència de gènere i el masclisme”, “Vaig anar-hi amb la intenció de comprar roba, però la dependenta em va agredir i em va dir que si no marxava trucaria el seu marit, que té diverses denúncies per maltractament. Evidentment no tornaré” o “Com vagi a la botiga i intenti robar-me els fills…”. Molts han denunciat a través de Twitter aquesta campanya d’odi brutal i demanen que s’aturi aquest sense sentit. Ella, mentrestant, es manté aliena a la polèmica.

Un boicot denunciable que ha demostrat la pitjor cara dels detractors, que opten per intentar perjudicar la feina d’Olga Moreno.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa