El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Olga Moreno, traïda per una amiga: “No negava les infidelitats del marit”
  • CA

El pas per Supervivientes d’Olga Moreno va permetre que es coneguessin molts detalls de la seva relació amb Antonio David Flores. El que mai no va saber-se era què li explicava als companys quan les càmeres no gravava, una sinceritat que li hauria donat ales per confessar detalls que no comentava a televisió. Ara ho ha tret tot a la llum Lara Sajen, amb qui va coincidir a l’illa. La noia ha concedit una entrevista a Lecturas en la que traeix la seva amiga ara que se sap que s’ha separat d’Antonio David: “M’he distanciat d’Olga per culpa de Marta López, que ha malmès entre nosaltres. Ara bé, que ara no parlem tant no impedeix que m’hagi explicat moltes coses quan vam coincidir a Supervivientes“.

La companya de l’Olga deixa clar que Olga Moreno no és tan feliç com vol fer pensar: “No crec que sigui feliç. No ho crec perquè han passat moltes coses en poc temps i cada vegada se n’estan filtrant més. Hi ha coses que ella sabia o que se les veia venir, però n’hi ha d’altres que han fet que es vegi obligada a prendre decisions. Ella ve mastegant tot això des d’abans, però el problema és que ara ha sortit a la llum i la situació es complica perquè té una família i una nena petita”.

Olga Moreno i Antonio David Flores - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores en una foto d’arxiu / Europa Press

“Sempre dic que parlàvem de moltes coses allà i recordo que vam veure dos capítols de la docusèrie de Rocío Carrasco abans d’anar a l’illa i quan va sortir el tema dels presumptes maltractaments, l’Olga Moreno defensava el seu marit. El que no desmentia eren les infidelitats de les que l’acusaven…”, etziba en unes paraules que donen pes a la teoria que el matrimoni s’hauria acabat per les infidelitats de l’extertulià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa