El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Octavio Aceves, vident de la reina Sofia i moltes altres celebritats
  • CA

Octavio Aceves ha mort aquest diumenge als 73 anys per complicacions mèdiques derivades d’una infecció renal. Era un dels vidents més mediàtics gràcies a una gran presència televisiva en els anys 90, retirat de la vida pública els últims anys per culpa de l’alzheimer que patia. De fet, s’ha fet públic que estava ingressat en una residència de Guadalajara.

Nascut a l’Argentina, Aceves va dedicar més de 50 anys a les arts adivinatòries i va escriure una vintena de llibres sobre tarot i endevinació. Va saltar a la fama gràcies a la participació a Sabor a ti, el programa presentat per Ana Rosa Quintana. Aquesta fama, així com l’auge de l’endevinació en aquella època, va ajudar-lo a convertir-se en el vident dels famosos. Entre els seus clients, destacaven noms tan importants com el de Sofia de Grècia.

Octavio Aceves, en una foto d’arxiu / Europa Press

De fet, Octavio va ser l’únic vident rebut de manera oficial per la Casa Reial. Fonts properes a palau asseguren que Sofia el considerava un amic íntim i li va demanar que li donés classe de filosofia oriental. Aceves, en unes declaracions de fa uns anys, va alabar l’emèrita i va reconèixer que estaven molt units: “Sofia és una dona culta, intel·ligent, entranyable i amb molt sentit de l’humor”.

Ella no va ser l’única aristòcrata que va requerir els seus serveis. La seva germana, Irene de Grècia, també va recórrer a ell en diverses ocasions. La duquessa d’Alba, a més a més, també hauria acudit a la seva consulta. Un vident molt famós que hauria ajudat persones de l’alta classe social que ara ploraran la seva pèrdua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa