El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Nuria Marín se sincera sobre els motius que l’han portat a teràpia
  • CA

Nuria Marín aprofita sempre que pot l’aparador que li ofereix Instagram per compartir amb els seus seguidors alguna intimitat. Transparent i molt oberta, la catalana ha aconseguit un bon grapat de fans gràcies a la seva feina de presentadora substituta a Socialité i Sálvame. Treballa a televisió des de fa anys, el que l’ha envoltat d’una expectació mediàtica que li ha generat més d’un mal de cap. Aquest, segons ha reconegut, és un dels motius que l’ha portat a necessitar teràpia. En un al·legat molt sincer, ha deixat clar que les sessions amb la terapeuta l’ajuden moltíssim. 

“Vaig començar a anar a teràpia quan vaig saber que el meu pare no superaria el càncer que tenia. Li quedava menys d’un any de via i vaig anar per fer-me a la idea i preparar-me. Quan el meu pare va morir, em va ajudar molt a suportar el meu dol i enfrontar-me a les meves pors”, explica.

En veure que els resultats havien estat tan satisfactoris, també va confiar en aquesta ajuda psicològica en altres moments: “Després vaig seguir anant-hi per altres temes com l’estrès a la feina, gestionar emocions o coses puntuals que em passen”.

Nuria Marín exposa els avantatges d’acudir al terapeuta / Instagram

“Des del passat novembre estic anant perquè és un exercici intel·lectual que t’obliga a posar en ordre els teus pensaments. Fa que t’enfrontis a preguntes que no vols fer o que ni tan sols t’has plantejat. És bo prevenir i tenir una bona salut mental, no esperar a estar malament per necessitar ajuda”, ha aconsellat la presentadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa