El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergonya aliena a Telecinco: una presentadora catalana ensenya les calces en directe
  • CA

Vergonya aliena a Telecinco… de nou. Aquest cap de setmana, la presentadora Nuria Marín ha substituït María Patiño al capdavant de Socialité, un magazín del cor que emeten el cap de setmana. La catalana ha complert amb nota, especialment pel que fa al requisit de cridar l’atenció i aconseguir que es parli del programa. I això? En haver ensenyat la roba interior en directe sense cap mena de vergonya.

Anem a pams. Cal recordar l’obsessió de la cadena per Isabel Pantoja, de qui en parlen hores i hores des que es filtrés la mala relació amb el fill. Aquesta mania persecutòria ha arribat a un punt en el qual la direcció del programa va demanar a Nuria Marín que es posés unes calcetes amb la cara d’Isabel Pantoja estampada. Dit i fet, se les va col·locar. Ara bé, el que no s’esperaven era que les ensenyés en directe.

Però sí, per tal de deixar constància que les duia posades, Nuria va assegurar als teleespectadors que s’aixecaria la faldilla: “En aquests moments, Isabel i jo no estem mantenint cap distància de seguretat… Tinc una carrera universitària, però això ho he de demostrar. Isabel Pantoja!”, deia abans d’aixecar-se la faldilla i ensenyar les calces a càmera.

Nuria Marín ensenya la roba interior a càmera sense vergonya / Telecinco

Els teleespectadors es mostraven incrèduls i amb molta vergonya aliena a la xarxa, que ràpidament s’omplia de comentaris que deixaven verda la presentadora. Un atreviment que ha fet gràcia a alguns, però que molts altres han criticat. El que queda clar és que Nuria Marín no té por a despullar-se davant de l’audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa