Nuria Marín denuncia haver rebut amenaces: “Instagram no fa res al respecte”

Nuria Marín no fa més que rebre crítiques des que ha començat a presentar ‘La casa fuerte’. La presentadora catalana no acaba de convèncer els teleespectadors de Telecinco, que l’acusen de no saber presentar bé i de no imposar-se als concursants. Enmig d’aquesta allau de comentaris negatius, fins i tot ha rebut una amenaça. Ha volgut denunciar-ho a Instagram perquè tanquin el seu perfil, però la sorpresa ha estat majúscula quan la plataforma li ha dit que no ho veien tan fort.

La presentadora, indignada, ha escrit un tuit de denúncia. Què li deien? “No tinc paraules per descriure com em sento, però et dic una cosa. Si estigués a Catalunya, et donaria una que no et reconeixen ni els teus familiar, estúpida de m… Fastigosa. Ets una bastarda“. Unes paraules duríssimes que no han estat prou perquè Instagram reaccioni.

“Sembla que a Instagram no li sembla que aquest missatge privat que he rebut sigui prou motiu per tancar el compte a l’individu que m’ho envia. Ho vaig denunciar ahir i la resposta és que no veuen res estrany. O sigui, que es pot amenaçar amb pallisses però no amb ensenyar un mugró. Bravo”, escriu Marín indignada.

Una situació complicada davant la qual se sent completament desprotegida, el que ha lamentat públicament. 

Nou comentari