El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una concursant d’OT se sincera sobre l’assetjament que va patir: “Sóc insegura des de llavors”
  • CA

Nerea Rodríguez ha estat una de les concursants més exitoses d’Operación Triunfo 2017. La jove cantant acaba de publicar un disc autoeditat anomenat Doble o Nada, un projecte que arriba després de la seva participació a Tu cara me suena i en el musical de Los Javis La llamada. Amb només 22 anys, ha preferit editar ella mateixa l’àlbum per fugir de les directrius d’una gran discogràfica: “Vaig treballar amb Universal, però amb la pandèmia vaig adonar-me que volia donar-me l’oportunitat de fer les coses com jo volgués“.

Ho explica en una entrevista a El Mundo en la qual reconeix que els mesos de confinament l’han canviat: “La pandèmia m’ha fet valorar més la meva família. La feina mai no és més important que passar temps amb ells i aquesta situació ha fet que me n’adoni”.

Nerea va mostrar-se transparent durant el seu pas pel concurs, especialment durant les converses amb Agoney. Va ser en un moment de sinceritat amb el seu company que va confessar que havia patit assetjament i que tenia complex per la forma de les seves dents: “Fa molt de temps que vaig superar-ho. Jo no vaig referir-me com assetjament purament, encara que és cert que els nens es reien de mi. Vaig superar-ho i vaig perdonar aquells que ho feien. Allò va provocar moltes coses en mi, moltes coses que encara segueixen en mi. Moltes inseguretats estan aquí dins per culpa d’allò”.

Molts es pregunten si els concursants d’aquella edició mantenen la relació o no. Nerea no dona noms, però deixa caure que alguns parlen més que d’altres en el grup de Whatsapp que tenen. Un grup de cantants joves que segueixen lluitant per fer-se un lloc en una indústria musical molt perjudicada per culpa de la pandèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa