El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Natalia Ferviú: “Em van veure un bony al pit dues setmanes abans de parir”
  • CA

Natalia Ferviú va guanyar repercussió mediàtica gràcies al seu paper a Cámbiame. L’estilista acumula una trajectòria llarga i completa, encara que avui és notícia per un tema que res no té a veure amb la seva professió. Convertida en influencer, intenta mantenir els seguidors al dia sobre la seva rutina i les novetats més destacades a la seva vida. A finals de juny va convertir-se en mare per primera vegada i va anunciar la bona notícia del naixement del Marcelo, el primer fill amb la seva parella. Des de llavors ha anat compartint alguns problemes amb els que s’ha anat trobant com a mare primerenca.

El tercer trimestre d’embaràs no va ser gens fàcil, segons ha revelat ara en un post molt sincer: “M’he trobat amb aquesta foto antiga, que suposo que no vaig compartir en el seu moment per vergonya. Bé, allò i que no tenia temps de res. La meva cara ho diu tot. El meu tercer trimestre d’embaràs va ser una mica circ… Ens acabàvem de canviar de pis, el meu noi tenia un colze trencat i un esquinç de turmell i jo, dues setmanes abans de donar a llum, entro a urgències per una urticària i surto amb una biòpsia”. Què li va passar? Ella va anar a urgències per la reacció al·lèrgica que li havia provocat un collar i, un cop allà, van detectar-li un bony al pit esquerre: “Afortunadament, tot va quedar en un ensurt. Eren cilindres de teixit mamari amb canvi lactant i no s’identificaven signes de malignitat”.

Natalia Ferviú se sincera sobre un ensurt durant l’embaràs / Instagram

L’estilista assegura que no va dir res a ningú aquella setmana, pendent dels resultats. No volia espantar a ningú, encara que ella estava “passant-ho molt malament”. Ara ha decidit compartir-ho públicament per si això pot ajudar algú: “Són coses que passen de les que gairebé no hi ha informació o que jo no vaig saber trobar-la. El que tampoc no sabia era que un part per cesària no t’allibera d’una recuperació del sòl pelvià. El cas és que aquesta foto en la que estic esgotada, feliç i morta de por no és en la que millor surto, però em representa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa