El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nagore sorprèn amb una feina nova que no té res a veure amb la televisió
  • CA

Nagore Robles està triomfant gràcies a un programa propi i les col·laboracions en diversos realites de Mediaset. Ara bé, la presentadora té clar que el món de la televisió és volàtil. Aquest és un dels motius que li han donat ales per innovar i buscar sort en un món completament diferent a la petita pantalla. De què es tracta? De la moda i el disseny, als que entra per la porta gran amb una marca de roba pròpia.

Acaba de fer l’anunci en el seu perfil d’Instagram, el que fa servir d’altaveu per intentar vendre com més peces millor: “Si hagués d’enfrontar-me a un vilà o un personatge maligne ho faria amb aquest súper equip de wonder women i vestida de Rob 203. Són precioses, talentoses, bondadoses, generoses i molt fortes. Unisex i orgànica. Compromesa amb el planeta i les persones. Cada peça està fabricada amb cotó 100% orgànic, el que aconsegueix teixits confortables i suaus que recorden a una abraçada. Ser sostenible és part de la nostra evolució i Rob 203 vesteix orgànic”.

Nagore prova sort en el món del disseny / Instagram

De moment han creat models còmodes, un tipus de roba urbana i còmoda que fabriquen íntegrament a Espanya. De la mà d’aquests conjunts esportius, Nagore s’estrena com a dissenyadora de moda amb un projecte que confia que li aporti bones notícies. Pel que fa als preus, ofereixen un conjunt de top, dessuadora i pantaló per 135 €.

Com era d’esperar, Sandra Barneda ha volgut aplaudir aquesta iniciativa de la seva xicota. N’ha fet promoció en el seu perfil d’Instagram i li ha desitjat sort públicament en aquesta nova aventura professional, la que confia que la faci enlluernar. Com ella, han estat moltes les famoses que han volgut encoratjar-la de cara a treure més models i colors per tal d’arribar a una clientela de gustos encara més amplis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa