El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum el missatge de la confessió de la Lucía sobre el que sentia per l’Isaac
  • CA

‘La Isla de las Tentaciones’ no decep mai. Ara, que s’està emetent ‘La Última Tentación’, acaba de sortir a la llum una gran bomba: el missatge que Lucía li va enviar a la seva amiga Marina confessant-li que s’havia enamorat del seu xicot, Isaac Torres -més conegut com a Lobo-. Ha estat en la gala del programa de Telecinco, que Sandra Barneda ha llegit què li va dir exactament Lucía: “Et vull dir una cosa. Sé que en el fons ja la saps, però vull que surti de mi dir-t’ho”, comença el missatge.

I continua Lucía: “Quan va passar el rotllo aquest d’Isaac a l’Illa, de la piscina i això, jo vaig ser sincera perquè estava jugant amb un amic i no a ningú més que a Manuel”, recorda, i afegeix: “Però un cop fora de l’illa, em vaig adonar que quan m’agobiava no pensava en Manuel, sinó en els moments viscuts allà i pensava molt en Isaac i no sabia el motiu”.

Lobo, de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Lobo, de ‘La isla de las tentaciones’ | Telecinco

Seguidament, l’exparella de Manuel va més enllà: “No el veia, i he pogut seguir amb la meva sense agobiar-me. He estat parlant amb tu, donant-te consells, que eren tots sincers i de cor, però es que quan el vaig veure a Madrid, el meu cos va tornar a reaccionar d’una manera estranya, que no sé explicar-te ni jo, i porto des d’aquell dia agobiada i em sento malament”. I conclou: “Em fa molta vergonya, però si no t’ho dic no estic tranquil·la”.

Però, a més, el programa ha emès també la resposta de Marina, molt contundent: “Estic una mica en shock, Lucía. Si et dic la veritat, una part de mi ho sabia. Per això et vaig dir que veia coses estranyes. M’agradaria que m’ho haguessis dit en aquell moment. Però bueno, per a tu ha de ser dur també, així que t’agraeixo que m’ho expliquis i no continuar fent una mica la ximple en aquest sentit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa