El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez marxa de plató entre llàgrimes: “No respiro bé per culpa del càncer”
  • CA

Les relacions d’amistat entre els col·laboradors de Sálvame són ben efímeres. Les últimes dues en barallar-se han estat María Patiño i Mila Ximénez, que han mantingut un enfrontament molt lleig en directe. Tot començava per la defensa que va fer Mila de les Campos, el que no va agradar gens a la seva companya. Per evidenciar que estava enfadada amb ella, María Patiño li va enviar un missatge que la va acabar d’encendre encara més: “Respira, Mila”.

La col·laboradora no s’ho va prendre gens bé i va sentir-se atacada, tenint en compte que fa uns mesos que lluita contra un càncer de pulmó precisament: “Respiraré quan em surti del c… Respiro molt pitjor que abans, però segueixo respirant. Gràcies a Déu puc respirar encara i treballar”, deia abans d’abandonar el plató entre llàgrimes.

Molt afectada, poc després denunciava el tracte dels seus companys: “Fan una guerra pròpia de cada tema i opinió que es dona en el programa. Quan tenen festa estan en el sofà seguint tot el que diem els altres i no fan més que enviar missatges. Quan jo no treballo, descanso. Cada dia m’importa menys i quan et trobes amb situacions com la que ara m’he trobat, doncs ho minimitzes tot. Com podeu fer d’això la vostra vida, és una feina! Per què porteu fora de televisió aquests conflictes? El cap és molt important i jo l’he de fer servir per a altres coses. Està clar? Em donarà un atac… Bé, ja me n’ha donat un”. 

Mila Ximénez, enfadada a Sálvame /  Telecinco

“Això no és la nostra vida, he vist gent tornar-se boja per això. Treballo de quatre a nou i a les nou tot m’importa una merda i descanso. Quan no treballo, també descanso. Quina poca empatia… Respira tu!”, afegia visiblement enfadada. Una feina que alguns es prenen d’una manera molt personal, el que Mila ha volgut denunciar públicament. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa