El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez trenca a plorar en directe en el seu Nadal més difícil
  • CA

Telecinco no perdona el programa diari de Sálvame ni tan sols durant el Nadal. De fet, els teleespectadors de la cadena van poder fer el sopar familiar del dia 24 amb els col·laboradors del programa en una emissió especial.

Van voler tenir un gest maco amb ells, una sorpresa que va acabar amb tots els col·laboradors emocionats. Van emetre missatges de familiars de tots ells, uns petits homenatges que van fer protagonista a Mila Ximénez perquè no va poder evitar posar-se a plorar en directe.

Aquest 2020 ha estat molt complicat per a ella, ja que s’ha enfrontat a un càncer de pulmó que l’ha afectat molt també psicològicament. Ha deixat clar que troba a faltar més que mai a la seva filla, que resideix a Londres i no ha pogut passar el Nadal amb ella. Una solitud que no estaria passant gens bé.

Mila Ximénez no ha pogut evitar plorar en sentir les tendres paraules de la seva filla / Telecinco

La filla va voler enviar-li una carta per animar-la, però de ben segur que no s’esperava que acabés plorant a llàgrima viva: “Sento molt que no puguem estar juntes aquesta nit i celebrar-ho juntes, però vull que sàpigues que t’estimem molt i que estem molt orgullosos de tu. Sabem que d’aquí a molt poc podrem estar amb tu i abraçar-te. Ha estat un any molt difícil, però m’he sentit més a prop teu que mai. Juntes, de la mà i a poc a poc, podrem amb els obstacles que tenim per endavant”.

Era llavors quan la col·laboradora començava a plorar, completament trencada. Molt emocionada, reconeixia que havia estat un any molt complicat: “Quin any més difícil… Moltes gràcies per aquest missatge. D’aquí a poc, això passarà. Ha de passar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa