El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez plora en directe: “Estic preocupada perquè tinc una infecció”
  • CA

Mila Ximénez ha preocupat els teleespectadors de ‘Sálvame’, ja que ha tret a la llum que fa uns quants dies que es troba malament. Confinada a casa per precaució, la col·laboradora ha explicat a Jorge Javier Vázquez que està preocupada. En un principi no volia comentar res al respecte, però el presentador va insistir: “Estàs molt seriosa… Què et passa?”. 

Una pregunta innocent que feia que Mila comencés a plorar en directe. Un cop més tranquil·la, va començar a relatar què sent: “Recordes, Jorge, quan et vaig dir que un dia notava com la barbeta adormida? Doncs fa dues nits que em fa moltíssim mal i que se’m puja el dolor a l’ull i al cap”, ha confessat amb llàgrimes als ulls.

Jorge Javier tranquil·litza Mila Ximénez / Telecinco

Un mal moment que suposa una preocupació extra que se suma a l’existent pel coronavirus: “He consultat a un amic expert i m’ha dit que tinc un herpes zòster, el brià. Una infecció que afecta els nervis i s’agafa amb un virus“.

Jorge la va voler tranquil·litzar: “És un virus molest però no és res greu. Saps qui et pot ajudar? María Teresa Campos, que ella va tenir-ne un quan va marxar a l’altra cadena. El dolor és molt pesat, però no és greu”. 

Mila, decaiguda per la quarantena i per la por que sent, acabava la connexió demanant perdó pel seu estat d’ànim. Una situació desagradable per molts i molt dura per tots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa