El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez, ingressada a l’hospital per complicacions derivades del càncer
  • CA

Mila Ximénez ha estat ingressada a l’hospital aquest dilluns per unes complicacions derivades del càncer de pulmó que pateix des de fa un any. La revista Semana publica en la seva revista imatges exclusives de l’ingrés, en el qual anava acompanyada de la seva germana i el cunyat. Aquestes últimes setmanes ha estat de baixa, el que feia intuir que la recuperació no anava tan bé com s’esperaven. Fonts properes a la tertuliana de Sálvame van revelar, de fet, que estava esperant uns resultats mèdics importants i que hauria de prendre la decisió de seguir amb la quimioteràpia o no.

Informalia s’ha posat en contacte amb amics íntims de la col·laboradora, els que mostren la seva preocupació per l’empitjorament del seu estat: “Crec que Mila està perdent les ganes de viure… Espero que aquest càncer que la crema per dins no sigui un obstacle. Ella només fa que dir que no pot més i que veu que la lluita contra el càncer és tan dura que a vegades es planteja llançar la tovallola”.

Altres fonts confirmen que l’evolució no és l’esperada: “És trist, però és així. Ni l’estima de tots serveix d’esforç afegir en aquesta lluita desigual. En l’últim missatge que m’ha enviat diu que s’està cuidant molt i que el pitjor són els cicles de quimioteràpia, que la deixen esgotada i no pot ni moure’s“.

El seu entorn mostra preocupació, mentre que els companys de Sálvame publiquen fotografies amb ella a Instagram per mostrar-li el seu suport en aquest moment tan delicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa