El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noves imatges de Mila Ximénez, captada a les portes de l’hospital
  • CA

Mila Ximénez segueix allunyada de televisió. La tertuliana sestà sotmetent a un tractament experimental contra el càncer de pulmó que pateix des de fa un any. Els’ fotògrafs la persegueixen sempre que surt de casa, el que acostuma a ser per acudir a una nova revisió a l’hospital. És per això que Europa Press ha pogut captar-la a les portes del centre hospitalari, al que acudia acompanyada de la també col·laboradora Belén Rodríguez i un amic en comú.

Visiblement més prima i amb dificultats per sortir del cotxe, intentava ocultar-se darrere d’una gorra. Malgrat la insistència dels reporters, no ha volgut fer declaracions.

Mila va haver de ser ingressada el passat mes de març, però segueix animada i optimista en aquesta recuperació. El seu amic i company Jorge Javier Vázquez explicava l’altre dia a Sálvame que la veu molt millor: “L’he vist molt més animada, se li nota a la veu. Aviat la tindrem aquí, sembla. A veure si és així perquè la trobem molt a faltar”.

Mila Ximénez, captada pels fotògrafs a les portes del centre hospitalari / Europa Press

El seu germà Manuel ha confirmat que està millorant “a poc a poc”, el que fa que els seguidors estiguin pendents de la seva evolució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa