Mila Ximénez, molt afectada: “Tinc càncer de pulmó”

Notícia impactant a ‘Sálvame‘. Una de les seves col·laboradores més importants, Mila Ximénez, ha anunciat que pateix càncer de pulmó. Ella mateixa ho ha fet saber en una trucada telefònica amb els companys, en la qual s’ha mostrat espantada i molt afectada. Li van diagnosticar el passat dilluns, segons ha explicat, després que comencés a notar un mal d’esquena molt fort durant el programa de divendres. Va acudir al metge, va fer-se un munt de proves i va arribar el temut diagnòstic, pateix càncer: “Jo pensava que tenia un pinçament d’esquena, però em van dir que tenia un tumor”. 

Amb la veu tremolosa confirmava que aquesta setmana començarà radioteràpia i també un tractament de quimioteràpia poc agressiu: “Em diuen que ho aconseguiré. Jo faré tot el que em diguin, estic absolutament disposada a fer-ho”.

Fins ara no ho havia comentat a ningú, ni tan sols als companys. I és per això que els teleespectadors podien veure les seves reaccions en directe. Tots s’han mostrat molt i molt afectats, sense poder-se creure el que sentien: “No ho he dit fins ara perquè no volia fer un espectacle d’això. Necessitava parlar amb la meva filla abans i no podia fer-ho fins que el metge em digués el nom, cognom i tractament del que tinc”.

Afirma que ha passat per molts estats des que li han comunicat: “He passat per un xoc, de la por a una empipada. Però sóc una dona molt forta i encara tinc moltes coses a fer. Estic espantada, però ho aconseguirem. El camí sembla que serà llarg, però em quedo amb què li vaig preguntar al metge si moriria d’això i em va dir que no ho creu”. 

Jorge Javier Vázquez envia ànims a Mila Ximénez   Telecinco

Jorge Javier Vázquez envia ànims a Mila Ximénez / Telecinco

El seu company i amic íntim Kiko Hernández ha estat un dels primers en trencar-se: “No et deixaré sola, Mila. No et deixaràs vèncer per això ni de conya”. De moment la col·laboradora se centrarà en una lluita dura però que espera superar. De fet, recordava que els seus germans també han tingut càncer i l’han guanyat. Una esperança genètica en la que confia, així com en el tractament que just ara comença. 

Nou comentari