El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exparella de Miguel Bosé esclata: “M’ha fotut la vida”
  • CA

Dilluns 19 d’octubre serà un dia molt important per a Miguel Bosé i el seu ex, Nacho Palau. L’escultor va presentar una demanda contra el mític cantant per demanar la custòdia compartida dels quatre fills que tenen en comú. El problema? Que Miguel Bosé s’ha negat des que trenquessin la relació, el passat 2018, a permetre que Nacho tingui els quatre nens alhora. Fins ara s’ho han repartit de tal manera que dos dels nens viuen a Mèxic amb Miguel, els que tenen el seu ADN, i els altres dos estan amb Nacho. Aquest no està disposat a què els quatre germans continuïn separats, per la qual cosa està lluitant en els jutjats perquè prohibeixin que els distanciïn d’aquesta manera.

Avui, pocs dies abans del judici, Nacho ha concedit una entrevista explosiva a Vanity Fair en la qual recalca que l’única cosa que demana és que els quatre nens puguin estar junts: “M’ha fotut la vida. Vaig haver de venir a viure amb la meva mare perquè no tenia un altre lloc. Jo no vull res per a mi, encara que estic pluriocupat. No puc portar-los a una escola privada. Els nens es necessiten i m’importa que la família estigui separada. Tot és un despropòsit!”.

Miguel Bosé i els quatre nens Instagram

Miguel Bosé i els quatre nens / Instagram

Aquest estiu van retrobar-se els sis a la casa de Miguel Bosé a Somosaguas. Com va ser aquell moment? “Miguel em va convidar a quedar-m’hi, però vaig preferir estar en un hotel. No parlem amb tranquil·litat, però em segueix agradant la seva música. La trobo a faltar”. 

La decisió del jutge pot ser clau en el cas d’aquesta família trencada, amb quatre germans sense relació des de la separació dels pares. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa