El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé presenta els fills, els tres amb faldilla i ulleres de sol
  • CA

Miguel Bosé ha decidit fer un cop a sobre de la taula. El cantant ha estat vivint un malson des que van amenaçar-lo de publicar unes fotografies robades dels seus fills, que haurien acabat amb la seva anonimat i els hauria exposat. Davant d’això, va compartir una foto amb els quatre petits a Disneyland per acabar amb l’extorsió. Des de llavors, però, no havia tornat a mostrar-los públicament per intentar protegir-los… fins ara.

Cal recordar que Bosé ha protagonitzat un munt de titulars escandalosos des que sortís a la llum el seu divorci, el que va acabar en una batalla judicial per la custòdia dels nens. Bosé i la seva exparella, l’escultor Nacho Palau, no van acabar massa bé… el que s’evidencia en l’acord que els va imposar el jutge: cadascú es quedaria amb la custòdia de dos dels quatre fills. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me han hackeado el correo. Me han robado archivos fotográficos de familia y me están extorsionando desde hace semanas y por eso no paso. Están tratando la venta del material a terceros. Por esa razón y para interrumpirle el negocio a mi agresor me veo obligado a hacer esto y a mostrar las identidades de mis hijos que desde su nacimiento he protegido tanto y mantenido en anonimato. Espero que, no obstante esta decisión forzada, la discreción hacia los menores de mi familia siga siendo respetada por todos como hasta ahora se ha hecho. Gracias.

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

L’exitós artista ha viatjat aquest cap de setmana fins a Los Angeles, on ha posat davant dels fotògrafs durant l’estrena de la nova pel·lícula de Godzilla. Per sorpresa de la premsa, va aparèixer en companyia dels seus dos fills, Diego i Tadeo. Sense paraules van quedar-se els fotògrafs, que es veien davant d’una situació inèdita. Com és que ha decidit portar-los a la catifa vermella? 

El cantant va treure pit de pare atent, i és que no va separar-se d’ells en cap moment ni va deixar anar les seves mans. Ara bé, el que més ha cridat l’atenció ha estat, òbviament, el conjunt estilístic que han lluït.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mis hijos Tadeo y Diego en el estreno mundial de Godzilla en Los Ángeles #GodzillaMovie @godzillamovie

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

Ja estem acostumats a l’originalitat de la roba estrafolària de Miguel Bosé, una peculiar manera d’entendre la moda que sembla que està ensenyant als petits. El cantant va escollir la faldilla com a la seva peça preferida dels anys 80, la que ara ha recuperat en aquesta aparició. El més sorprenent? Veure els nens amb la mateixa faldilla de taules negra, llarga fins als peus. Americana del mateix color, camisa blanca i corbata o corbatí. Els tres Bosé han fet les delícies de tothom amb un gran somriure i ulleres de sol, una manera de debutar en societat envoltada d’expectació mediàtica.

Tornarà a exposar-los públicament? Busca normalitzar la situació amb aquest inesperat gest?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa