El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé està fart de ser Miguel Bosé, segons Pilar Eyre
  • CA

La polèmica entrevista que Miguel Bosé ha donat a Jordi Évole ha tornat a fer que tothom parli del cantant panameny. I Pilar Eyre li dedica el seu últim post a la revista ‘Lecturas’, on comença escrivint: “En els anys 80 Miguel Bosé pràcticament no es parlava amb el seu pare, tot i que s’havien fumat un porro junts i s’havien sincerat. Quan es van separar Lucía i Dominguín, a qui els amics anomenàvem Miguel, va començar una guerra entre tots dos semblant a la de Rocío i Antonio David, però amb les tornes canviades”.

La periodista recorda què deia Lucía sobre el seu ex: “És un masclista, un mal pare i un mal marit, m’ha posat les banyes, no suporto la seva forma de vida”, mentre Dominguín, que l’havia abandonat per la seva neboda Mariví, la lloava: “Lucía és una dona excepcional… Després d’uns anys plens de conflictes, la vaig convidar a sopar i a partir d’aquí ens vam convertim en gairebé amics. Cada dia em truca per telèfon i m’explica els seus plans perquè és molt inquieta… Si em necessités li ho donaria tot”.

Però Eyre recorda que la germana de Dominguín, Carmen, la dona d’Antonio Ordóñez, que estava present, afegia en veu baixa: “Ja li ha donat tot… El meu germà no té diners i Lucía s’ha quedat amb la casa i els 10 Picasos…”. I relata: “El torero apurava el seu enèsim cigarret ros, fingia no escoltar-la i prosseguia: ‘El que més agraeixo és que els tres germans estan molt units'”.

A més, assegura que Miguel Bosé sentia adoració per les seves germanes Lucía i Paola: “Les meves germanes són dos trossos de bèsties, són d’una puresa i una honestedat brutals… Sóc el més petit de la família i el pitjor”, deia Bosé mentre reia afegint: “Tenia una xicota molt famosa que es va enfadar molt perquè la vaig deixar una nit a l’hotel per sortir amb les meves germanes i després vaig anar a dormir amb elles!”.

Però Eyre recorda que “de sobte s’obria la porta del camerino i se sentia com cridaven milers d’adolescents que l’esperaven amb ànsia caníbal, i es queixava mentre s’assecava la suor amb el mocador que sempre portava a la butxaca posterior dels pantalons: ‘Saps què em passa, Pilar? Estic fart de ser Miguel Bosé‘. Ho deia fa 38 anys!”, conclou la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa