El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista explosiva de Miguel Bosé: fills, separació i coronavirus
  • CA

Miguel Bosé ha trencat el seu silenci en una entrevista molt esperada. L’exitós cantant ha estat notícia aquests últims dos anys per la seva separació traumàtica de Nacho Palau, el judici per la custòdia dels fills i les seves declaracions negacionistes sobre el coronavirus. L’han deixat verd entre una cosa i una altra, el que ha fet que es prengués un descans de xarxes socials. Aquest octubre tornarà amb més força que mai, per això, ja que publicarà una autobiografia que pot fer parlar molt. Per tal d’anar accentuant l’expectació, ha concedit una entrevista a la revista mexicana Quién que col·loquen en portada.

Per primer cop, el cantant explica com està vivint aquesta època de pare solter i com se sent en separar-se de la persona que ha estat al seu costat durant 25 anys: “Cal destacar que hem conviscut durant 25 anys, però no hem estat parella tot aquest temps. Aquesta és una de les raons per les quals vaig voler ser pare biològic dels meus dos fills, perquè ningú me’ls pogués treure mai. Ells des dels 7 anys van aprendre a cuidar-se sols gràcies a què vaig fer que deixessin de tenir mainaderes”, diu ara.

Però no només això, sinó que també donarà detalls sobre els seus problemes d’afonia, als que no dona gaire importància: “Aviat torno als escenaris, no em preocupen aquests problemes de veu”. Els seus seguidors tenen moltes ganes de veure’l actuar en la seva nova gira, una aventura professional que desitgen que deixi enrere totes les crítiques que ha rebut en aquests últims mesos.

Queda clar que aquesta entrevista pot ser una gran font de titulars potents i escandalosos sobre la seva vida privada. Caldrà esperar a la primera setmana d’octubre per a la seva publicació, la que de ben segur que aconsegueix un bon nombre de vendes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa