Miguel Bosé és al centre de l’huracà per les controvertides declaracions que ha fet sobre el coronavirus. El cantant ha deixat clar que està en contra de l’obligatorietat de dur mascareta i de la vacuna, i que creu que el govern està exagerant les dades i mentint. 

Tot això ho ha dit en uns vídeos en els quals apareix clarament desmillorat i pràcticament sense veu. Què li passa? Segons ell, tot es deu a l’asma que pateix, que s’accentua en haver de dur la mascareta. Però són les persones properes al cantant les que han donat el senyal d’alerta.

Vanitatis‘ s’ha posat en contacte amb el seu entorn, que recorden que el judici per la custòdia dels seus fills està a prop i que potser això té Miguel Bosé més nerviós: “Tot el seu entorn està molt preocupat“.

Miguel Bosé, enxampat pels 'paparazzi'   Europa Press

Miguel Bosé, enxampat pels ‘paparazzi’ / Europa Press

Els familiars es neguen a dir res, per això, el que evidencia que han fet un vot de silenci: “No volem parlar, fins després”. La mort de la seva mare també l’ha hagut d’afectar molt, el que crea una bola que va arrossegant.

Alguns presentadors han aprofitat aquesta polèmica per recordar que Miguel Bosé sempre ha estat controvertit, però és cert que mai no havia fet parlar tant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa