El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Michael Robinson confessa nous detalls del seu càncer: “El tractament em costa 14.000? al mes”
  • CA

Quan el comentarista de futbol de Movistar Michael Robinson va anunciar que patia un càncer terminal, tothom va emmudir. La metàstasi l’estaria amenaçant ara que té 60 anys, un drama del qual ara n’ha volgut donar més detalls. Ho ha fet a ‘Espejo Público‘, en una entrevista davant Susanna Griso en la qual ha confessat algunes novetats.

 

L’exfutbolista ha relatat com va assabentar-se de la malaltia: “El primer metge em va dir que no tenia cura, només tractament. M’he de prendre aquesta medicació durant 5 anys que costa 14.000 € al mes. La meva dona em va preguntar que com ho pagaríem…”. D’aquí van passar a demanar l’opinió d’un altre metge que va oferir-li una solució: “El meu nou metge és molt madridista, però no li molesta que li digui Messi. Em va dir que amb immunoteràpia hi ha un 37% de possibilitats de curar-me el meu càncer amb metàstasi”.

 

Fes-hi clic per veure el vídeo | Antena 3

 

Assegura que està una mica més esperançat i que no té por a la mort: “Només sento tristesa per acomiadar-me de la meva família abans que acabi el partit”. No pot evitar sentir-se una mica “frau”, per això, ja que mai no s’havia trobat tan bé: “Estic aprenent molt de mi, és una llàstima que sigui per aquesta aventura. He d’estimar-me una mica més”. 

 

“Em sento el noi amb més sort que conec. M’agrada seguir treballant però també m’agradaria viure al costat del mar. No em passa pel cap que acabi morint, la immunoteràpia no m’està fent sentir malament”, ha prosseguit. Un testimoni esfereïdor i encoratjador que ha acabat amb Susanna Griso emocionada: “Michael, aquest partit el guanyaràs“. 

 

Susanna Griso i Michael Robinson
 | Antena 3

 

El comentarista esportiu s’afronta a un dels moments més complicats de la seva vida, però això no ha aconseguit que se n’amagui ni s’oculti en si mateix. Esperem que pugui superar aquest nou repte. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa