El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá té feina nova: així serà el seu programa
  • CA

Mercedes Milá es reinventa amb un programa nou a Movistar+ en el que tornarà al passat. La catalana recupera la seva faceta d’entrevistadora i s’enfrontarà als personatges d’algunes de les entrevistes més emblemàtiques de la seva carrera. Joan Manel Serrat, Massiel, José María García, Ramoncín, Lola Herrera o Manuela Carmena faran front a la llengua viperina de la presentadora a partir del 13 d’octubre. La cadena acaba de compartir el primer tastet de l’estrena i ella no pot estar més contenta amb aquest Milá vs Milá: “En taronja i gris, com els vestits per torejar. Per fer aquest programa nou he hagut de tornar a veure les entrevistes d’uns anys en els que vaig gaudir moltes tardes mentre veia torejar. Aquella felicitat ara em resulta estranya, ja no ho gaudiria, però aquesta és una altra guerra. Milá vs Milá és un títol que m’agrada molt perquè reflecteix a la perfecció de què va la cosa. El millor d’aquest programa és que em fa totalment feliç“.

Torna la Mercedes Milá més autèntica, l’entrevistadora punyent sense vergonya a incomodar i fer mal als entrevistats. Retrobar-se amb aquestes persones després de tants anys pot suposar un joc molt interessant, ja que veuran junts imatges d’aquelles dècades i faran balanç sobre com han canviat les seves vides -i també la societat en general-.

En l’avanç que ha emès la cadena, es poden veure alguns dels fragments més controvertits de les entrevistes antigues, al que haurà de respondre ara; més de trenta anys després. Els fans de la periodista catalana no poden estar més contents, després de tant de temps demanant que alguna cadena de televisió donés l’oportunitat a Mercedes Milá de tornar a les seves entrevistes sagnants i plenes de titulars bomba i moments tensos. Esperen aconseguir bona audiència amb un format nou en el que han posat totes les seves esperances.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa