Mercedes Milá, a l’hospital: “Mireu com em suturen el genoll”

Mercedes Milá ha estat notícia en les últimes hores, arran de la contundent reflexió que ha fet sobre la mort de l’esquiadora Blanca Fernández Ochoa. Ara bé, els seguidors de la presentadora no només s’han quedat amb això. I és que ha publicat uns vídeos a Instagram que han preocupat molt, en aparèixer a l’hospital.

Què li ha passat? Tot començava amb una fotografia de Milá en la qual se li veia la cama esquerra embenada. La catalana ha volgut explicar què li ha passat en directe: “M’he caigut mentre recollia figues de moro per celebrar haver arribat als 50.000 seguidors a Instagram. Anem cap a l’hospital, seguiré informant”.

Mercede Milá es lesiona  Instagram

Mercede Milá es lesiona /  Instagram

Mercedes Milá, a l'hospital  Instagram

Mercedes Milá, a l’hospital / Instagram

Posteriorment es gravava a si mateixa des de la clínica, mentre li feien les cures: “Aquest vídeo està dedicat als meus germans, perquè quan ens fèiem una ferida, el nostre pare el primer que feia era netejar-la bé amb aigua i sabó”, exactament el mateix que li feia el metge en aquells instants.

Volia ensenyar-ho tot, per la qual cosa va advertir els seguidors: “A continuació compartiré un vídeo sobre com m’han cosit els punts. A mi no m’afecta gens, però la meva neboda i community manager m’ha dit que li sembla molt gore. Si sou com ella i us fan angúnia aquestes coses… Us convido a passar els pròxims stories”.

Mercedes Milá ingressa a l'hospital  Instagram

 Instagram

Mercedes Milá a l'hospital  Instagram

 Instagram

Una Mercedes Milá esbojarrada i sincera, que ha volgut publicar també el seu pas per l’hospital. 

Nou comentari