El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá, polèmica per menysprear el doctor Cavadas
  • CA

El nom de Mercedes Milá és tendència a Twitter des de les polèmiques declaracions que ha concedit a La Sexta Noche. La presentadora catalana es quedava a gust en un atac directe contra Pedro Cavadas, un prestigiós i mediàtic cirurgià que acudia aquesta setmana a El Hormiguero per donar la seva opinió sobre el coronavirus.

Pedro Cavadas a El Hormiguero / Antena 3

L’objectiu de Mercedes Milá era defensar la feina de Fernando Simón, qui no va quedar molt ben parat en l’entrevista de Cavadas. El cirurgià considera que no s’han fet les coses bé i va deixar clar que no es creu que hi hagi una vacuna bona en menys de dos anys. Unes paraules que no han fet gens de gràcia a Mercedes Milá, que ho ha deixat clar: “Aquest senyor qui és? On treballa?”, etzibava per menysprear la feina del cirurgià.

La pregunta descol·locava clarament Iñaki López, el presentador del programa, que li recordava que es tracta d’un cirurgià molt prestigiós que ha fet una feina increïble a Àfrica i que ha aconseguit salvar moltíssima gent. Ara bé, aquesta defensa no convencia Milá: “Et diré una cosa que pot ser una frivolitat… Aquest aspecte de guerriller amb la qual s’ha presentat al programa de Pablo Motos no m’agrada”, deia en referència a la dessuadora d’estampat militar que duia. I afegia: “En aquest moment a Espanya, com menys guerrillers i violents millor”. 

Mercedes Milá critica Pedro Cavadas /  La Sexta

I prosseguia amb la seva ferma defensa a Fernando Simón: “No el conec personalment i sí, podria ser que s’equivoqués… Però em mereix moltíssim respecte. Crec que tenim una sort immensa de tenir-lo en aquestes circumstàncies”. Aquesta crítica al cirurgià li ha generat moltíssimes crítiques ferotges a Mercedes, ja que consideren que cau pel seu propi pes en basar la seva crítica en com anava vestit. Una nova polèmica per a la presentadora catalana, que no dubta en manifestar la seva opinió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa