Meghan Markle, enrabiada amb la reina Isabel: “Ens està insultant i castigant”

Només queda un mes perquè el príncep Harry i Meghan Markle abandonin els seus estatus dins de la casa reial britànica. El matrimoni va prendre una controvertida decisió que ara es materialitzarà definitivament, després d’uns mesos molt tensos amb la reina d’Anglaterra. Aquesta situació tindria molt enfadada a l’actriu, tal com asseguren fonts properes a ella en el ‘Daily Mail‘.

La reina Isabel els ha imposat unes condicions a canvi de marxar de la Casa Reial, com deixar de fer servir la marca Sussex Royal a partir d’ara. No vol que segueixin fent servir la denominació ‘reial’, el que Meghan hauria vist com una humiliació cap a Harry.

La reina Isabel d'Anglaterra   Europa Press

La reina Isabel d’Anglaterra / Europa Press

En la intimitat, Meghan hauria denunciat el tracte que estan rebent per part de la casa reial: “Els insultats som nosaltres“. Estaria convençuda que estan sent “fustigats” per part de Buckingham i que els hi estan imposant restriccions “com a càstig” de la seva retirada. Meghan estaria dient als seus amics que van haver de publicar el comunicat perquè se sentien insultats: “Mai no vam tenir la intenció de capitalitzar la paraula royal i és absurd insinuar que estem abusant dels nostres privilegis”.

Meghan Markle i el príncep Harry . Europa Press (1)

Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press 

 

Creurien que el cercle de la Reina l’estaria pressionant per prendre aquestes decisions, ja que sempre s’ha dit que Harry és el net preferit d’Isabel. Amb tot, una situació molt tensa que col·loca Meghan en una situació d’atac: “Ella està decidida a cuidar i protegir el seu marit, perquè creu que és el més íntegre de la família reial”.

A partir d’ara volen centrar-se en aconseguir ser financerament independents i viure aliens al focus mediàtic per donar una infància ‘normal’ al seu fill Archie. 

Nou comentari