El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Màxim Huerta denuncia la saturació d’informació sobre el virus a televisió
  • CA

Els programes de televisió s’han adaptat a la crisi sanitària que travessa el país. Totes les cadenes estan fent emissions especials, amb el guió dels programes plens d’informació al respecte. Últimes hores, rodes de premsa, anàlisis… Resulta pràcticament impossible encendre la televisió i trobar alguna cadena que no estigui parlant al respecte. Una situació que s’entén tenint en compte la gravetat de tot plegat, però que indigna a molts altres.

Màxim Huerta, per exemple, ha escrit un post molt contundent en el qual critica que tota l’estona s’estigui parlant sobre el coronavirus: “Teniu-me informat, però no molt informat. Cada vegada que truco a la meva mare és per comprovar que no tingui la televisió posada, només en moments puntuals. Que s’assabenti del què està passant, sí, però que no la converteixin en una dona angoixada de 82 anys”, reflexiona el presentador de ‘A partir de hoy’.

“Per a tota aquesta gent gran és molt necessària la companyia de la televisió, el poder evadir-se d’una realitat que els colpeja més que a ningú. Crec firmament en la informació, és el meu ofici i la defensa amb dents i ungles, però també crec a l’evasió, en l’entreteniment televisiu”, afegeix Huerta.

“Li dic a la meva mare que posi Divinity, coses d’aquestes de reformar cases i el telenotícies a l’hora que toqui, perquè ella no té Netflix. Li dic que es posi coses d’entreteniment perquè l’evasió és molt necessària. Recordo, informats sí, sobreinformats no”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa