El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Matthew McConaughey revela que va patir un abús sexual quan era adolescent
  • CA

Acaba de sortir a la venda les memòries de Matthew McConaughey, el prestigiós i exitós actor nord-americà. El guanyador d’un Oscar i protagonista de desenes d’èxits de taquilla ha colpit els lectors amb un parell d’anècdotes sobre la seva infància molt desagradables.

Revela, per primer cop, que ell també forma part de la llista d’actors i actrius de Hollywood que han patit abusos sexuals. En el seu cas, va passar quan tenia 18 anys: “Un home va abusar sexualment de mi quan només tenia divuit anys, mentre estava inconscient a la part de darrere d’una camioneta. Mai no m’havia sentit com una víctima, però…”. 

 Europa Press

Un succés que li dona ales per comentar altres temes relacionats amb el sexe, com el moment en què va perdre la virginitat: “Jo tenia 15 anys quan em van fer xantatge per mantenir relacions sexuals per primer cop. En aquella època estava segur que aniria a l’infern pel sexe prematrimonial. Avui simplement estic segur que espero que aquest no sigui el cas”.

Dues situacions difícils i complicades que sembla haver superat, però que acostumen a deixar marca. No és l’única revelació sorprenent que ha fet l’actor, per això. Matthew explica que la policia el va arrestar després d’un partit de futbol americà, quan el van enxampar fumant marihuana i participant en una jam session en la qual va tocar els bongos completament despullat: “Jo tenia 20 anys. Va venir la policia a casa i em van acusar de possessió d’estupefaents i d’alterar l’ordre públic. Jo vaig sortir corrent per les parets i fent una tombarella cap enrere. Em van acabar detenint i portant al calabós, per això”. 

Portada de les memòries de Matthew McConaughey

Uns episodis que ha deixat enrere, però que ha volgut compartir amb els seus fans en un llibre que de ben segur que fa parlar molt. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa