El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un exconcursant de ‘Masterchef’ deixa el programa en evidència en unes declaracions bomba
  • CA

Masterchef es prepara per emetre una nova edició de famosos. El programa culinari de TVE mai no havia estat tan entredit, però. Des que des de la direcció es carregués contra els realities d’altres cadenes, que Telecinco ha iniciat una croada amb Jorge Javier Vázquez al capdavant. El presentador els ha acusat públicament de tenir tot guionitzat i de saber amb antelació qui serà el guanyador de cada edició, així com els expulsats de cada setmana. La cadena pública assegura que aquest és un programa culinari i no un reality, però la competència no opina el mateix.

Aquests últims dies, alguns exconcursants del programa han deixat caure que Jorge Javier tindria part de raó. L’últim a pronunciar-se sobre el tema? L’actor Jesús Castro, que va participar a Masterchef Celebrity. Aviat es va adonar que no era el millor concursant, ja que no va empatitzar gens amb el jurat i no va demostrar gaire bona traça a la cuina. El seu pas pel concurs va acabar aviat, ja que va ser un dels primers expulsats. Ara bé, això no treu que hi hagi participat i que sàpiga com es viu darrere de les càmeres.

En una ronda de preguntes i respostes a Instagram, l’actor ha deixat clar que no s’ho va passar gaire bé durant el seu pas per Masterchef: “La cuina és important, però l’espectacle també. És un programa i l’audiència mana. La meva experiència va ser nul·la. No em vaig adaptar a aquest tipus de programa i a les tecles que tocaven per tenir contingut”.

Jesús Castro, en un dels programes de Masterchef / TVE

Lluny de fer autocrítica, l’intèrpret deixa caure que l’organització faria trampes i pressionaria els concursants perquè oferissin un contingut atractiu… i, així, aconseguir més audiència. El problema? Que ell no va estar disposat a creuar aquest límit i és per això que el van expulsar aviat, no pels seus dots culinaris. Un nou escàndol que torna a deixar Masterchef en molt mal lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa